miercuri, 3 iunie 2009

Females

In categoria "femele" gasim urmatoarele exemplare:

Pizde cocalare - chiar daca nu fac parte din specia umana, sunt pe cale de preluare a categoriei femelelor, chiar daca in afara de tate si pizda, nu au absolut nimic legat de regnul feminin, in plus avand un jenesaisqois care le provoaca o repulsie masculilor care nu fac parte din regnul lor numai la gandul de a le baga pula in orice gaura din trupul lor dumnezeiesc.

Pizde proaste - care nu-i acelasi lucru cu pizdele cocalare doar din simplul motiv ca ele fac parte din specia umana si e posibil sa nu asculte manele, dar chiar si asa masculii ajung sa se intrebe la un moment dat unde e diferenta. si diferenta apare atunci cand vad ca isi pot baga pula in ele fara repulsie

Pizde pustoaice frumoase si naive - pustoaice care ar putea alege sa nu fie naive, dar le e greu... dar daca sunt frumoase, au voie sa fie naive

Pustoaice postrevolution naive - nu pot fi denumite pizde deoarece sunt inca pasarici...pasarici care nu sunt naive in sensul pe care il stiam pe vremea mea, ci in sensul "-te superi daca avem amandoi 14 ani si eu iti bag putulica mea in pasarica?-nu ma supar, dar credeam ca ai si tu o mataranga mai sanatoasa"

Pizde frustrate - de obicei sunt exemplare urate si grase sau doar dizgratioase, iar frustrarea apare din lipsa unui element masculin in interiorul lor. De cele mai multe ori frustrarea se risipeste seara inainte de culcare dupa o partida buna de autopenetrare.

Pizde infatuate - idem pizde proaste & pizde cocalare, singura diferenta fiind nasul mult mai sus decat i-ar fi locul(adica deasupra buricului unui cocalar), de parca ar spune 'ai vrea tu sa ma futi'...aaa..da, pai mai bine mi-as bate pula cu un par pana lesina decat sa te fut pe tine


Femei destepte si triste - femele pe care natura le-a facut atat de destepte incat sa-si dea seama cat de urate sunt, tristetea rezultand in urma faptului ca nimeni nu vrea sa le futa. Oare de ce?

Pizde nimfomane - o subcategorie extraordinar de buna. Da' maxim doua zile


Restul pizdelor - o subcategorie plictisitoare, cu femei care nu au prea multe in cap, dar sunt sigure ca stiu mai mult decat altele.



Si cam atat din categoria femelelor.






Mai era si subcategoria femeilor destepte si frumoase, dar din pacate e pe cale de disparitie.

4 comentarii:

DREAMoff spunea...

ufff... cati fiori mau trecut...da nuti mai zic de hohote de ras la mine in "living" , dragul meu :))))

MB spunea...

Nice blog you've got here

Ade spunea...

in cazu asta, nu ma prea bucura al tau comment in care ma numesti pustoaica.

Ade spunea...

wow..comentasem!!!!